04-09-08

Kinderopvang in België

Opvang-cursus

Opvang in België

allemaalslapenindebadkuip

Zoek je info over de algemene jaarverslagen, dan kijk je best even hier. Wil je eens weten wie en waarom opvang gezocht wordt, kijk dan hier. Dat kinderopvang zoeken niet eenvoudig is, dat weten we allemaal... en nu eindelijk ook bij de politiek. En hoe zit het met de behoeften aan kinderopvang?

West-Vlaanderen heeft een prachtig PDF document klaar voor de mensen die op zoek zijn naar meer info over de opvang in West-Vlaanderen: de volledige kinderopvang in West Vlaanderen werd door hen in kaart gebracht. Je kunt er de bevolkingsdichtheid nagaan, de gemiddelde leeftijd van de inwoners etc.

Oost-Vlaanderen stelt u met trots zijn opvangen voor met hun naam en een korte mededeling. Vind je dat maar niets en wil je gewoon liever weten waar en wie opvang aanbiedt, klik dan maar hier. Heb je de cijfers over de opvang nodig, klik dan maar hier.

Antwerpen doet vanzelfsprekend ook mee, zij bieden eveneens de kinderopvang in kaart. Maar heb je gewoon adressen voor kinderopvang nodig, dan klik je hier.

En hoe is het in Brussel gesteld met de opvang? Zij hebben eveens een "kinderopvang in kaart" website aan. Ook Kind & Gezin heeft iets gelijkaardigs aan te bieden. En tot slot wou ik u ook dit PDF bestand niet onthouden over kinderopvang in Brussel.

16:52 Gepost door Kidsfun, in samenwerking met gezondheidshoekje.com in Opvang | Permalink | Commentaren (0) | Tags: opvang |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.